Ingredienser
500 g småpølser 2 ss olje 1 pose wokblanding 1 pose ferdig woksaus 1 ss maisennamel 1 ts buljongpulver 1/2 ts kanel
Tilberedning
1. Varm oljen i woken til det ryker og stek pølsene raskt. Ta pølsene ut og fres grønnsakene et par minutter. 2. Legg pølsene tilbake i woken sammen med grønnsakene. Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over. La det tykne litt. Server med kokt ris elller brød.

Mer om: Wok med pølser

Enten du er en historisk vifte av tradisjonell asiatisk matlaging eller bare på utkikk etter noen unike kulinariske eventyr, er «Wok med pølser» noe du definitivt bør prøve. Dette er en flott variasjon fra standard pølseretter som ofte er forbundet med grillfester og hjemmepikniker. Unn deg selv eller gjestene dine en deilig, aromatisk og krydret blanding av ingredienser som gir en uforlignelig smaksopplevelse.

Det er mange måter du kan tilberede en wok med pølser. For eksempel kan du kombinere pølser med grønnsaker som paprika, brokkoli, sopp og gulrøtter. Tilsett soya- eller østerssaus for ekstra smak, og server med ris eller nudler for et fullverdig måltid. Husk på at det også er viktig å variere type pølser du bruker for å utforske forskjellige smakskombinasjoner – kanskje en sterk chorizo, en mild bratwurst, eller en velsmakende vegansk variant.

Når du lager en wok med pølser, sørg for å ha varmen høy nok slik at grønnsakene blir raskt sautert uten å miste sin friskhet og sprøhet. Hvis ikke kan du ende opp med en gryte av slappe grønnsaker og pølsebiter, i stedet for den friske og krispige retten du håpet på.

Et annet tips for å nå perfeksjon med wok med pølser er å lage din egen hjemmelagde marinade. Du kan lage en enkel marinade ved å blande soyasaus, hvitløk, ingefær, honning, og chili. La pølsene marinere en stund før steking for å suge opp all den herlige smaken.

Til slutt, wok med pølser er ikke bare en deilig rett, det er også en fantastisk måte å bruke opp rester på. Så neste gang du har noen pølsebiter igjen fra grillfesten, hvorfor ikke prøve å wokke dem? Det kan bli din nye favorittrett.