Ingredienser

600 g svinekjøtt i strimler
2 ss god olje
1 løk
1 rød chilipepper
1 purre
2-3 hvitløkbåter
5-6 ss sursøt saus
2 dl tørr hvitvin
1 pose friske spirer (evt. boks.)
Salt, pepper og ingefær

Tilberedning

Skjær kjøttet i strimler, løken i ringer.
Finhakk chili og hvitløk.
Fres kjøttet raskt i wok eller panne
til det er lett gyllent. Kjøttet bør stekes
i 2-3 omganger. Ta kjøttet opp og fres
strimlet purre, spirer, chili og hvitløk et
par minutter Hell på en vannskvett og
la den koke inn.
Legg kjøttet tilbake i pannen og tilsett resten
av ingrediensene. Hell på en vannskvett og la
den koke inn.
La det få koke opp og smak evt. til med
mer sursøt saus.

Serveres med godt bakverk – og evt. nykokt ris.