Ingredienser

75 g Digestive kjeks (knuses)

75 g mandler (males grovt)

75 g smeltet smør

2 ss sukker

1 pk. jordbærgelè

1 stort beger jordbæryoughurt

1/4 l fløte

kiwi/jordbær

Tilberedning

Kjøres i foodprosessor e.l. Deigen trykkes ut i rund form som på forhånd er plassert (uten bunnen) på et glassfat.
1 pk. Jordbærgelè tilsettes halv mengde vann (2,5 dl.) og avkjøles.
1 stort beger jordbæryoughurt og 1 kartong (1/4 l.) stivpisket fløte blandes forsiktig (vendes inn) og geléen røres inn. Kremen blir ganske tyntflytende nå, men den vil stivne igjen når den avkjøles i kjøleskapet.

Helles over kjeksbunnen og stilles kjølig til kaken er stivnet. Pyntes med kiwi/friske jordbær.

Prøv også med sitrongelè og melonyoughurt!