Ingredienser

1 stk Egg
1 stk Ristet brød
3-5 deciliter Kraft / buljong. varier mengde etter hvor mye supp
1 dæsj Parmesan
Krydder:
1 dæsj Salt og pepper

Tilberedning

Brødet ristes eller stekes i olivenolje og smør. Stekes det, bør det tørkes på litt papir etter steking.
Kraften kokes opp og holdes kokende. Bruker en kraft av kylling eller storfe, blir resultatet best, men vanlig buljong går også bra.
Suppeskålen varmes i en ovn. Dette kan droppes, men da får man lett problemer med å få kokt egget tilstrekkelig.
Legg brødet i skålen, og plasser forsiktig egget på brødet. Prøv å bevare plommen hel.
Strø over ønsket mengde revet parmesanost, salt og pepper.
Hell så på kraften, slik at den koker egget. Blir ikke egget kokt nok etter din smak, setter du skålen i ovnen i noen minutter.