Teknologi har uten tvil gjort livene våre mye lettere med årene. Når vi snakker om matlaging, har teknologien også blitt innlemmet her, det har gjort matlaging til en mye enklere og simplere oppgave for oss alle. Her skal vi snakke om 5 populære teknologier som gjør matlaging mer spennende for oss.

Stemmestyrte kaffemaskiner

Om du ikke er en morgenperson og ikke kan fungere før du har fått i deg en kopp med kaffe. så er det en perfekt løsning for deg, for noen som er for opptatt til å lage kaffe om morgenen, har teknologien gitt en enkel vei ut. Alt du trenger å gjøre er å snakke med kaffetrakteren din, gi den instruksjoner om å lage kaffen din, og voila den perfekte koppen kaffe er klar uten problemer.

Justerbare telefonholdere 

Det er mange mennesker der ute som elsker å prøve nye oppskrifter, men det kan være veldig frustrerende å gå tilbake til stuen for å sjekke en oppskrift på TV-en. I likhet med hvordan folk har begynt å se live-kamper på telefonene sine gjennom Unibet, kan du også streame live matlagingsprogrammer på Youtube. Om du er bekymret for å skitne til telefonen, har den helt nye teknologien løsninger på dette problemet også.

Unngå svidd mat med smarte ovner 

Alle som har prøvd seg på matlaging, vet hvor lett det er å glemme maten i ovnen for så å bli minnet på den igjen av den brennende lukten som kommer fra kjøkkenet. LG (m.fl.) har kommet med en løsning for alle som ønsker å lage mat, men som ikke vil stoppe en episode av favorittprogrammet sitt for å hele tiden gå og sjekke maten. LGs smarte ovn gjør det mulig å kontrollere ovnen med et håndklikk, alt du trenger å gå er å stille inn appen, og så trenger ikke å gå og sjekke maten igjen før appen sier ifra.

Send en oppskrift rett til grillen

Lynx er den perfekte løsningen for folk som klarer å huske oppskrifter presist. Det er veldig vanlig å glemme noen av ingrediensene eller å steke kjøttet for lenge, eller for lite. Lynx er en smartgrill som gjør det mulig for deg å sørge for at du får det perfekte måltidet. Alt du trenger å gjøre er å legge kjøttet på grillen og fortelle hva du planlegger å lage.

Bruk telefonen til å velge en oppskrift og send den til grillen. Etter det fortsetter grillen å veilede deg og forteller deg hvilke ingredienser du må bruke, og når. Det forteller deg også når kjøttet er perfekt tilberedt, eller hvor lang tid det er igjen til kjøttet ditt tilberedes til det perfekte.

Bluetooth-tilkoblede kjøkkenvekter

Å tilsette den nøyaktige mengden ingredienser kan være veldig vanskelig, og når den riktige mengden ikke tilsettes, kan det ha en veldig stor effekt på måltidet og føre til frustrasjon. Imidlertid er det en innretning som kan bidra til å løse dette problemet. Med en smart kjøkkenvekt, er alt du trenger å gjøre å velge en oppskrift på enheten din og deretter koble den til vekten via Bluetooth, deretter heller du bare inn ingrediensene i bollen som er plassert på vekt. Vekten vil så fortelle deg når den perfekte mengden er nådd og be deg om å stoppe.