Ambasekake

Ingredienser
4 egg 2 dl. sukker 2 ss. varmt vann Dette piskes godt. Tilsett : ½ dl. hvetemel 1 ½ dl. potetmel 50 gr. malte mandler 2 ts. bakepulver Steketid: 175 grader, nederste rille, 24 cm. form. Fyll: 125 gr. kokesjokolade ¾ dl. kaffe 100 gr. meierismør Sjokoladen smeltes sammen med kaffe på svak varme. Ta kjelen av varmen og rør inn meierismøret. 1 egg 2 ss. sukker Dette piskes til eggedosis og blandes i sjokoladeblandingen. Pisk 1/3 –1/2 liter fløte med 2-3 ss. sukker og 2-3 ts. vaniljesukker til krem. Ha dette oppå kaken.
Tilberedning
Dersom du vil pynte sidene på kaken pisker du ½ liter fløte til sammen.

Mer om emnet: Ambasekake

Beklager, men jeg fant ingen informasjon om emnet «Ambasekake». Dette kan være et ukjent begrep, en stavefeil, eller et mindre kjent lokal emne. Kan du gi mer kontekst eller bekrefte stavemåten? Jeg vil gjerne hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.

Legg igjen en kommentar