Bounty-kake i langpanne

Ingredienser
6eggehviter 200 gr melis 200 gr kokosmasse Fyll og pynt: 6 eggeplommer 150 gr lys kokesjokolade 150 gr smør eller margarin 90 gr melis 1 ts vaniljesukker
Tilberedning
Pisk eggehviter og melis stivt. Rør inn kokos. Ha røren i bakepapirkledd langpanne eller to runde former à 24 cm. Stekes nederste rille i ovn på 150 grader i ca ½ time. Sjekk før halvtimen er gått, kaken skal bare være bittelitt gyllen. Smelt sjokoladen sammen med smøret over svak varme. Rør sammen eggeplommer med siktet melis. Ha eggeblandingen i sjokoladeblandingen og rør med en skje til du har en fin krem. Det er viktig at sjokoladeblandingen ikke er varm ellers blir det suppe. Blir den for bløt setter du den i kjøleskapet til den tykner. Rør av og til mens du sjekker konsistensen. Del langpannebunnen i to, tvers over, eller legg de runde bunnene oppå hverandre, med fyll i midten oppå og gjerne på sidene. Pynt gjerne med kokos eller lag gaffelmønster på toppen av kaken.

Mer om emnet: Bounty-kake i langpanne

Kjære kakeelskere, har du noen gang prøvd en Bounty-kake i langpanne? Bounty-kaken er kjent for sin herlige kombinasjon av sjokolade og kokos, akkurat som den velkjente sjokoladebaren Bounty. Her vil du få en oppskrift og litt mer informasjon om hvordan du kan lage denne fantastiske kaken selv.

Først og fremst, Bounty-kake i langpanne er en kake som er både saftig og full av smak. Kaken består av en sjokoladebunn, etterfulgt av et lag med kremet kokosfyll og toppet med melkesjokolade. Det er en drøm for enhver sjokolade og kokos elsker.

En av de store fordelene med å lage kaker i langpanne er at de generelt er enkle å lage og bidrar til å gi en fin porsjonskontroll. Hvis du for eksempel skal lage en kake til en stor gruppe mennesker, er langpanne-kaker det perfekte valget. Med en Bounty-kake i langpanne, får alle akkurat passe med bit av denne herligheten.

Til tross for sin dekadente natur, krever denne kaken ikke sofistikerte ingredienser. De viktigste ingrediensene som trengs er mel, sukker, kakao, egg, smør, kokosmassen, kondensert melk og melkesjokolade. Bildet av denne fyldige og velsmakende kaken som toppes med flytende sjokolade, er nok til å få enhver dessertelsker til å drikkle.

Avslutningsvis, en Bounty-kake i langpanne vil ikke skuffe deg. Den gir en rik og tilfredsstillende smak, akkurat som en Bounty-sjokoladebar, noe som gjør den perfekt for enhver spesiell anledning. Så hvorfor ikke forsøke å lage denne deilige kaken selv? Kanskje du vil overraske familien din med en ny oppskrift, eller kanskje du bare har lyst til å unne deg selv noe litt ekstra. Uansett grunn, vit at en Bounty-kake i langpanne vil være en hit hos både store og små.

Legg igjen en kommentar