400 g  Kyllingbryst
1 ss  Maisolje
1 ts  Tandoorikrydder
Salt og nykvernet pepper
Ris
Salat-salsa:
3  Maiskolber
200 g  Squash
1  Avokado
1 ss  Sitronsaft
200 g  Kirsebærtomater
1  Rødløk
4 ss  Koriander, frisk
2 ss  Chilisaus, søt
1/2 dl  Limesaft
2  Røde chilier
Vend tørre kyllingbryst i olje og krydder og sett på små, utbløtte grillspyd av tre.
Grill spydene 5 minutter på hver side over grill eller på grillpanne. Har du ingen av delene, kan du steke stykkene i panne på vanlig måte.
Servér salt-salsa med grillede spyd og kokt ris.
Framgangsmåte Salat-salsa :
Grill maiskolber og squash. Skjær maisen løs fra kolbene og del squashen i mindre stykker. Rens avokado og skjær i terninger på ca. 1×1 cm. Ha på sitronsaft med en gang, slik at avokadoen ikke blir brun. Del tomater i to. Finhakk løk, koriander og chili, uten hinner og frø. Bland mais og squash i en stor skål med de øvrige ingrediensene til salaten. Smak til.
