1 boks fiskeboller
2 ss mykt smør
4 ss hvetemel
1/2 dl fiskebollekraft
2 1/2 dl lettmelk
salt og pepper
revet muskat
raust med gressløk
Dessuten
skrubbete, kokte delikatessepoteter med skall
grovsalt
24 store rensede reker
brønnkarse eller feltsalat
Smelt smør i kjele ved svak varme. Tilsett melet og rør blandingen jevn.
Ta kjelen av platen og tilsett fiskebollekraft og litt av melken. Rør klumpefritt. Rør så inn resten av melken. Tilbake på platen og kok opp under omrøring.
La sausen småkoke minst 5 minutter (så melsmaken forsvinner).
Smak til med salt, pepper og ev muskat. Legg fiskebollene i og la alt bli skikkelig gjennomvarmt før servering. Ha poteter, fiskeboller og saus på tallerkener.
Klipp og gressløk og dryss på reker. Legg vaskede karse/salatblader på til slutt.
 
					
Denne oppskriften meg akkurat så fabelaktig hvit saus jeg ville ha! Anbefaler denne oppskriften veldig! Spesielt godt med gressløk.