Risboller

Ingredienser

2-3 ss kremfløte
1 plate (125g) kokesjokolade
50 g meierismør
1 ts vaniljesukker

ca.5 dl puffet ris

Tilberedning

Ha fløte og sjokolade i en kjele. Varm opp og rør til sjkokladen er smeltet. Tilsett smør og rør blandingen jevn og glatt. Ta kjelen av platen. Smak til med vaniljesukker. Bland i risen og form massen til små boller.
La dem stå i kjøleskapet til de stivner.

En kommentar om “Risboller”

  1. Her er noen enda bedre risboller som holder seg \"sprø\".
    Du trenger:
    60 muffensformer
    300 gr dronningsjokolade
    60 gr kokosfett
    1 pose puffet ris (ca 4 ltr)
    Smelt kokosfettet ta vekk fra platen og tilsett sjokoladen. Rør til alt er smeltet. Ha risen i en stor bakebolle og hell den nesten avkjølte sjokoblandingen over og rør godt med en slikkepott.
    Settes med spiseskjeer opp i muffensformene.
    Oppbevares tett og svalt.

Legg igjen en kommentar