Ingredienser
2-3 ss kremfløte
1 plate (125g) kokesjokolade
50 g meierismør
1 ts vaniljesukker
ca.5 dl puffet ris
Tilberedning
Ha fløte og sjokolade i en kjele. Varm opp og rør til sjkokladen er smeltet. Tilsett smør og rør blandingen jevn og glatt. Ta kjelen av platen. Smak til med vaniljesukker. Bland i risen og form massen til små boller.
La dem stå i kjøleskapet til de stivner.
Her er noen enda bedre risboller som holder seg \"sprø\".
Du trenger:
60 muffensformer
300 gr dronningsjokolade
60 gr kokosfett
1 pose puffet ris (ca 4 ltr)
Smelt kokosfettet ta vekk fra platen og tilsett sjokoladen. Rør til alt er smeltet. Ha risen i en stor bakebolle og hell den nesten avkjølte sjokoblandingen over og rør godt med en slikkepott.
Settes med spiseskjeer opp i muffensformene.
Oppbevares tett og svalt.