Ingredienser

4 Egg
en liten, halv kopp Melk, vann eller fløte
litt Salt, pepper, gressløk, hvitløkskrydder
noen Skiver ost (kan droppes)
oppskåret Skinke/bacon/salami
2-3 Skivet sopp (kan droppes

Tilberedning

Pisk sammen egg og veske. Varm opp pannen til den blir god og varm. Skru ned igjen platen slik at den står på ca 2. Hell eggeblandingen i pannen, strø over resten av ingrediensene, legg osten på til slutt. (Viss du bruker bacon eller kjøttdeig må det stekes først.) strø gjerne grillkrydder på toppen av osten. La pannen stå med lokk til osten har smeltet og eggene har stivnet. Kutt opp i serveringsstykker, legg det på brød og server med grønn salat til.
I denne oppskriften er det bare fantasien som setter grenser. Ha gjerne grytrett fra i går på toppen, isteden for annet kjøtt. det er veldig godt.