Amerikanske sjokoladekjeks

Ingredienser

200 g margarin
2 1/2 dl sukker
2 egg
150-200 g smeltet lys kokesjokolade(eller en kopp oboy som blandes med litt melk)
5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 ts kanel

Tilberedning

Margarin og sukker røres hvitt og kremaktig. Rør inn eggene,smeltet sjokolade(eller oboy). Sikt i hvetemel,bakepulver og kanel. Blandes godt. Bruk en skje og legg deigklatter på en papirkledd bakeplate. Deigen flyter utover, så la det være en mellomrom.

Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca 10-12 min.

11 kommentarer om “Amerikanske sjokoladekjeks”

  1. Dette er ikke gått i det hele tatt!!!!!!!ikke prøv det det stinker i hele huse når di ikke er ferdige!!!!!!!!!!!(ikke gode i det hele tatt.)

  2. Det smaker peppernøtter. Mulig jeg brukte for lite oboy. Eller at oboy ikke lønte seg. Alt i alt en kjedelig kjeks.

  3. Hei… Skriver bare noe tilfeldig, aner ikke hva dette er, haha. Men jeg prøver bare å skrive litt på denne, lager kjeks nå, håper på at blir «spisbare» hehe. Snart hkommer de i ovnen, gleder meg.. Moahahaha. Dette var jo interessant, lol. Da setter vi dem i! Nå kommer Julie for å se hva jeg skriver. Hun. Ødela.. Buhu. Hadeeeeeeeeeeeeee.

  4. Dette er noe av det verste jeg har smakt, irriterer meg jeg brukte en sjoladeplate på dette. Jeg lagde kjeldene for 2 dager siden, det lukter fortsatt kanel og vonde julekaker i hele huset….

  5. Dette er ikke kjeks, minner mer om kakedeig på smaken! Fysj a’ meg!!

  6. Tror det blir endel kjeks;) Tipper på mellom 30 og 50. (Driver å steker litt og litt nå..) Ble hvertfall det her enda vi fulgte oppskriften til punkt og prikke;) Skal jo bare ha ei spiseskje om gangen på papiret;)

Legg igjen en kommentar