Ingredienser
3 dl ananasjuice 2 dl kokosmelk light (Santa Maria) ca 1,5 liten box med ananas i biter (frossen med juice) ca 2 frosne bananer
Tilberedning
Kjør i mixeren.

Mer om Ananas-smoothie

Ananas-smoothie er en deilig og forfriskende drikk som er full av helsefordeler. Beriket med vitamin C, vitamin A, kalsium, jern og fibertilskudd, gir denne smoothien alle de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere optimalt. Dessuten smaker den himmelsk!

Å lage ananas-smoothie hjemme er enkelt og ukomplisert. Det er lett å tilpasse den etter din egen smak og diettbehov. Tilsett litt gresk yoghurt for en kremete vri, eller bruk mandelmelk for en melkefri versjon. Du kan til og med tilsette litt spinat eller grønnkål for ekstra ernæring. For søtstoff kan du bruke honning, agavesirup, eller stevia. Hvis du vil ha en mer tropisk smak, prøv å legge til litt kokosvann eller ferske mango-biter.

Ananas-smoothie er også et flott supplement til enhver slankemåltidsplan på grunn av dens lave kaloriinnhold og høye fiberinnhold. Den inneholder også bromelain, en enzym som bidrar til å bryte ned proteiner og kan bidra til å forbedre fordøyelsen. Bromelain har også antiinflammatoriske egenskaper, så denne smoothien er ideell for dem som lider av betennelsestilstander eller leddgikt.

Et annet viktig aspekt ved ananas-smoothie er dens hydrerende egenskap. Ananas er rik på vann, noe som er flott for å opprettholde hydrering. Dette gjør det til et utmerket valg etter en treningsøkt eller bare som en forfriskende drikk på en varm sommerdag.

Å nyte en ananas-smoothie kan være en fantastisk måte å starte dagen på eller som et deilig mellommåltid. Det gir deg den naturlige sødmen du kan ha lyst på uten de negative effektene av bearbeidet sukker. Bare husk å begrense størrelsen på porsjonene og inkludere den innenfor ditt daglige kaloriinntak.

Så, neste gang du leter etter en sunn og velsmakende måte å styrke ditt daglige inntak av frukt på, hvorfor ikke prøve en ananas-smoothie? Den er både næringsrik og deilig, noe som gjør den til et populært valg for alle aldre og livsstiler. Med sine utallige helsefordeler og fantastiske smak, er det ingen grunn til ikke å inkludere denne forfriskende drikken i din daglige rutine.