500 g baconterninger
1/3 kylling i terninger
1 dl olivenolje
1/2 pure
1/2 løk
1/2 rød paprika
1 gulrot
1-2 hvitløksbåter (evnt. litt pulver)
1 boks hermetiske grovhakket tomat (á 500 g)
6 poteter
1/2 l kaldt vann
1 ts hver av salt og pepper
1/2 ts hver av koriander, timian og basilikum (kan sløyfes, men da forsvinner den gode smaken…)
1/2 ts cayenne pepper (kan sløyfes, men da blir den mild…)
2 ss creme fraiche
Forberedelse:
Hakk alle ingrediensene i små terninger, ca. 0,5X0,5 cm.
Fres baconterningene i tørr stekepanne, ha bacon over i en stor gryte sammen med kyllingen.
Fres pure, løk og gulrot i litt olivenolje til de er møre, tilsett paprika, hakket hvitløk og resten av oljen. Hell dette over i gryten sammen med salt og pepper. Skrell potetene og snitt i terninger, hell over i gryten. Tilsett de hermetiske tomatene, og vann. La det småkoke i 30-40 min. potetene skal være møre. Rør inn creme fraiche mot slutten.