400 gram red kidney beans
300 gram gulrot
1/2 – 1 paprika
erter
1 ts gurkemeie
2 ts malt spisskummin
2 ts paprikapulver
3/4 ts garam masala
1/2 ts hing
200 gram tomatpure
1 liter melk
1/2 liter kefir
Legg bønnene i bløt natta over, og kok de i 90-120 minutter. Kok opp melken, og tilsett kefiren. Kok opp igjen, og ta av ostemassen. Legg den i press i 15 minutter, og skjær den i terninger. Varm litt olje i en kjele. Ha oppi paprika og krydder. La det frese i ca et minutt. Tilsett tomatpure, og la det småkoke i 5 minutter. Kok gulrøttene. Bland alt sammen. Serveres med ris og salat.
Hing fåes kjøpt i de fleste tyrkiske/pakistanske invandrerbutikker. Hvis du synes det er vanskelig å lage ost, kan du fint droppe den.