Ingredienser
1,5 kg utvanna, renska klippfisk
1 kg løk
4 båter hvitløk
2 bokser hermetiske tomater
2 bokser hermetiske paprika (pimicentos)
3 ss. Tomatpurre
4 stk. spansk pepper
ca. 5 dl olivenolje
Tilberedning
Tørk fisken godt, skrell all løk, skjær de i tynne skiver.
Sil av tomater og paprika, og bland alt i gryte sammen med spansk pepper og tomatpurre` og oliven olje. Legg på lokk, la gryta stå i ovnen ved 275 C i 40 min., til det begynner å koke. Skru ned varmen til 200 C og la det stå og putre ca i . time.Skjær fisken i biter, ta gryta ut og legg fiske stykkene nedi, sett gryta tilbake, la det stå til det begynner å koke. Nå er det bare å koke max 10 min til det blir servert. Server kokte poteter til, og kanskje en frisk salat til?
Til hvor mange personer er dette beregnet?