Storgt 20, 3126 Tønsberg

10.05.2012

Badsha er en indisk restaurant som vel har den verste beliggenheten i Tønsberg, innerst på en parkeringsplass finner man restauranten som også har take away. Men når man først har funnet Badsha så kommer man tilbake. Maten er utsøkt og prisene helt ok. De serverer norges største Lassi (indisk dessert drikk av yoghurt m.m.) og den smaker utrolig godt. Maten kommer også i velvoksne porsjoner og man blir rett og slett sprekkmett hvis man spiser alt.

Vi har spist der ca. 8 ganger og har alltid vært fornøyd. Alle de forskjellige rettene har falt i smak. men pass på, indisk mat kan være sterk og hvis du ikke tåler sterk mat skal du bestille «svak +». Maten de serverer gjenspeiler ikke den dårlige beliggenheten på noen måte og er du i Tønsberg og skal spise indisk så er dette definitivt rette plassen.

Det eneste negative med Badsha er at de har et ventilasjonsanlegg i bygningen som brummer litt høyere enn det som godt er. Men når maten holder en så høy kvalitet så er de tilgitt, vi kommer tilbake igjen og igjen.

God middag.

————————————————————————————————————

Noen indiske oppskrifter for deg som tør å prøve deg på lekre retter hjemme:

Indisk risrett
Indisk fisk med yoghurtsaus-2
Indisk kylling
Indisk chai
Indisk karrisuppe
Kyllingfilet på indisk