Falsensgate 11, 3187 Horten, hjørnet Storgata – Falsens gate.

10.05.2012

Traktern og Kafferiet er Hortens to kaffebarer som dedikerer seg mer enn en vanlige cafeer når det gjelder å lage god kaffe.

Traktern er et hestehode foran, kaffen der er frisk og god, perfekt brygget i mange varianter og detaljene når det gjeleder å brygge et tatt godt vare på. Du får varianter med sjokolade, bær, chili og mye annet spennende. De holder en gjennomgående meget god kvalitet på kaffen de lager og varierer smaken etter hvilke leverandører som til enhver tid leverer den beste kaffen.

I perioder selger Traktern også hjemmelagde kaker, kaker som langt fra er laget på samlebånd, de smaker simpelthen veldig hjemmelaget og godt. Et utvalg av lavkarbo spise har de samt sukkerfire kaffesiruper.

Siden Traktern satser tungt på god kaffe har nok spisemenyen kommet litt i bakleksa. Smårettene holder god og grei standard, men kan ikke måle seg med kvaliteten på kaffen de selger.

Interiøret på kafeen er hyggelig, hjemmekoselig og rustikt. De har også utstillinger fra lokale kunstnere. Bildene henger en mnd. pr. kunstner og viser hortens bredde når det gjelder uetablerte kunstnere.

Av Tonny – Horten