Ingredienser

800 g laksefilét
3 skiver loff
1 hvitløkbåter
2 ss frisk persille
2 ss frisk basilikum
salt og pepper
Salsa:
100 g Zucchini/squash
100 g aubergine
100 g løk
100 g rød paprika
½ rød chilipepper
5 tomater skoldet og renset for kjerner
1 hvitløkbåter
2 ts frisk timian
¾ dl olivenolje

Tilberedning

Smør en ildfast form og sett stekeovnen på 180 grader. Skjær fisken i serveringsstykker, legg disse i den ildfaste formen og strø salt og pepper over. Ha loff uten skorpe, hvitløk, persille og basilikum i en foodprosessor og kjør til en jevn masse. Legg denne massen på toppen av fiskestykkene. Stekes ca 15 minutter ved 180 grader.
Skjær ingrediensene til salsaen i små terninger. Ha olje i en panne og tilsett alle ingrediensene unntatt tomatene. Surr til grønnsakene er myke da tilsettes tomatene. La småkoke i 10 minutter og smak til med salt og pepper.
Serveres straks