Ingredienser:
br>4 store bakte poteter
Ca. 500 gr kjøttdeig av viltkjøtt
Salt
Pepper
Grillkrydder
Chili
Buljong
Margarin til steking
Tilbehør:
Maiskorn
Hakket paprika
Hakket løk
Revet hvitost
Rømme
Kryddersmør
Fremgangsmåte:
br>Potetene, som er innpakket i alumineumsfolie, prikkes lett over det hele med en gaffel. Stekes så i ovnen ved 200 gr. C i ca 45 min.
Stek kjøttdeigen, krydre med salt, pepper og grillkrydder. Tilsett finhakket chili etter smak. Ha tilslutt i litt vann og dryss over litt buljong. La det hele surre på stekepannen i ca 10 min.
Skjær et kryss i den bakte poteten, og press den sammen slik at den åpner seg. Fyll poteten med kjøttdeig og tilbehør etter smak.
Porsjoner: 4 personer