Ingredienser
4.5 dl Toro fin brød- og kakemix (eller Toro lys brødblanding)
3 dl sukker
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 ts natron
1.5 dl vann
1 dl smeltet melkefri margarin.
2 mosede bananer
Tilberedning
Bland alt det tørre.
Ha i vann og smeltet margarin
Smør en rund form og ha røren i.
Stekes på 175 grader i 60 min.
Glasur:
100 gram melkefri margarin
250 g melis
1 ½ ss kakao
1-3 ss vann (eller kaffe, det gir litt mer smak)
(Besøkt 2 949 ganger, 2 besøk i dag)
Denne opprskriften begynte vi å lage jevnlig for flere år siden, og den er fortsatt en stor favoritt. Det er fortsatt den jeg bruker, selv om jeg ikke har noen allergier (bytter ut glutenfritt mel med hvetemel). Bruker gjerne litt mer banan, og steker den mye kortere, rundt 40 min. Jeg som virkelig elsker glasur og aldri kan få for mye, har likevel aldri prøvd denne med glasur. Det trenger den ikke, den er utrolig saftig og god. En slager på tur, i barnebursdag osv.