Ingredienser
Røre:
400 gram smør
4 1/2 dl. vann
9 dl sukker (ja, det er kjempemye!)
9 dl hvetemel
1 ts salt
4 ts bakepulver
4 ss kakao (Nesquick)
4 egg
2 1/2 dl lettrømme
Smelt smøret. Alt røres sammen. Haes i smurt langpanne. 180 grader i 30-40 minutter. Nederste rille.
Glasur:
100 gram smør
6 ss melk
4 ss kakao
350 gram melis
1 ts vaniljesukker
Tilberedning
Smelt smøret. Trekk fra platen og tilsett resten. Bland godt. Haes på avkjølt kake. Pynt med kokosmasse om du vil.
denne sjokoladekaka var veldig god, litt mye sukker, så den ble litt mektig i smak
Veldig god og lett å lage;)
Prøvde denne kaken, men halverte oppskriften og lagde den i hjerteform.
Kaken er kjempe god, og en klar favoritt hos barna og mannen.
Og veldig enkel å lage for store og små;)
Men, glasuren syns jeg var litt flytende, så jeg hadde i litt mere melis, ett egg, og en ss kaffe, ble litt tykkere, og seigere og rant ikke av kaken.
kjempe sukse her i huset:)