Ingredienser:
1 stor hakket løk
3 knuste hvitløksbåter
1 ss mild chilipulver
½ ss spisskummen
ca 1 kg storfekjøtt i strimler
2-3 dl kraftig buljong
¼ ts cayennepepper
2 chili i skiver
½ boks tomater
1 kanelstang
½ ts salt
100 g rosiner
1 glass oliven etter smak
½ boks brune eller hvite bønner
5-6 snittede vårløk
Tilberedning:
Fres løk og hvitløk i litt olje. Tilsett chili, spisskummen og cayenne, så frisk chili. Fres litt mer, tilsett kjøtt og la det få farge. Hell over buljong og tomater, og tilsett kanel og salt. Ka surre under lokk ca ½ time. Avkjøl blandinge. Tilsett rosiner og oliven og varm rettet opp før servering, la putre 10 minutter til. Bland inn bønner og vårløk.
Porsjoner:
4 pers.