Denne Italienske maskinen er mest brukt i Europa og Latin-Amerika. Den er kjent for sitt unike design. Om maskinen: Bialetti Moka Express lager kaffe ved å sende varmt vann presset av damp gjennom malt kaffe. Prinsippet er gammelt og ble patentert allerede i 1933. Bialettimaskinen kommer i mange ulike størrelser. Et populært og lignende produkt er GSI Mini Expresso. bialetti_moka-expressKaffekvalitet: Grei kvalitet. Kaffen blir litt oljete fordi den ikke består av et papirfilter, men et metallfilet. Filteret er også litt grovt noe som gjør at flere uønskede partikler kommer i kaffen. Olje gir for øvrig bitter smak. Design: Den er pen men tung. Tyngden gjør den upraktisk til turbruk og den er litt lite praktisk å pakke. Dette er den eneste av maskinene vi har prøvd som krever en direkte varmekilde som primus eller bål. Brukervennlighet: Den er ekstremt lett i bruk. Doseringsmengden er veldig lett å finne fordi maskinen inneholder et eget kammer du fyller opp. Maskinen blir veldig varm under bruk noe som trekker inntrykket noe ned. Oppskrift: Christian Nessets oppskrift på Bialetti 1 kopp maskin er fullt filter med maks mengde vann. Kvernegrad er litt grovere enn espressomaskin.

Mer om: Bialetti

Bialetti er en kjent produsent av kaffeutstyr, spesielt kjent for sin ikoniske Moka Express espressokanne. Dette italienske merket har levert kvalitetsprodukter til kaffeelskere i over 80 år, og har blitt synonymt med ekthet og italiensk design i mange land.

Ved siden av den karakteristiske Moka Express, har Bialetti en rekke andre produkter i sitt sortiment. Disse inkluderer forskjellige typer espressokanner, kaffekverner, og til og med komplette espresso og cappuccino systemer. Uansett hvilken type kaffeutstyr du er ute etter, kan du være sikker på at Bialetti har et alternativ som er designet med omsorg og detaljrike innsikt.

Bialetti har også forstått betydningen av bærekraft, og har påtatt seg oppgaven å lage produkter som er miljøvennlige. De bruker resirkulerbar aluminium i produksjonen av sine Moka-potter, og har et program for å resirkulere brukte kaffekapsler. Dette viser at Bialetti ikke bare er opptatt av å lage flotte produkter, men også bryr seg om planeten.

Samtidig har Bialetti beholdt sitt tydelige italienske design, og tilbyr i dag et bredt spekter av produkter i diverse farger og utforminger. Du kan få alt fra den klassiske sølvfargede Moka Express, til flere moderne design i farger som rød, lilla, eller neongrønn.

Til slutt, er det verdt å nevne at Bialetti også har en linje for profesjonelle produkter, kjent som Bialetti Pro. Denne linjen inkluderer høykvalitets gryter og panner, samt en rekke andre kjøkkenredskaper. Disse produktene er skapt for å tåle røff bruk, og passer perfekt til den krevende hjemme-kokken eller for profesjonelle kjøkken.

Kort sagt, Bialetti har noe for hver kaffedrikker, fra den casual latte-elskeren, til den seriøse espresso-kjenneren. Med deres omfattende utvalg av produkter, kan du være sikker på å finne det perfecte kafferedskapet for deg.