Fransk maskin oppfunnet i 2006, først tilgjengelig til bruk i 2009. handpresso-wildOm maskinen: Handpresso er den første manuelle espressomaskin i verden. Handpresso Wild Hybrid drives av en håndpumpe som oppnår 16 bar trykk for å brygge en espresso. Kaffekvalitet: Dårlig. Gir bitter og tørr kaffe. Fikk en askete munnfølelse og kaffekvaliteten ble ikke bedre etter å ha stått i 20 minutter. Kaffeputene sier ingenting om hvor fersk kaffen er og hvor den kommer fra. Design: Den er grei å ha med på tur og ser stilig ut. Produktet er bygget med høy kvalitet, men er litt tung. Brukervennlighet: Det er lett å skjønne hvordan den skal brukes, men det tar veldig lang tid å lage seg en liten espressokopp.

Mer om: Handpresso

Handpresso er et banebrytende produkt i kaffenverdenen. Det er hovedsakelig et mobilt og kompakt espressomaskinintroduksjon som lar en lage kvalitetskaffe uansett hvor de er. Så enten du er ute på tur, på kontoret eller bare i bilen på vei til jobb, kan du nå nyte en kopp frisk espresso.

Et viktig aspekt ved Handpresso er dens enkle og elegante design. Maskinen er ikke bare visuelt tiltalende, men også brukervennlig, med funksjoner som sosial inntrengning og høytrykkspumpe. Den benytter seg av enten E.S.E. pods eller bakken kaffen, og det er enkelt å bruke ved å bare fylle vannbeholderen, sette inn en kaffepod og pumpe håndtaket for å generere trykk.

Handpresso er utvilsomt laget for den moderne kaffeentusiasten. Det er ikke bare bærbart og lett å bruke, men det gir også en autentisk kaffeopplevelse. Alt du trenger er varmt vann, et filter, og din valgte kaffebønne.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er den høye kvaliteten på kaffen den brygger. Til tross for dens lille størrelse, produserer Handpresso en espresso med rik smak og fylde, akkurat som den du ville fått på en kaffebar. Dette gjør det til et ideelt verktøy for kaffeelskere som er på farten og ikke vil inngå kompromiss med kvaliteten på kaffen de drikker.

Så hvis du er en kaffeelsker som er alltid på farten, eller bare ønsker å nyte høy kvalitet espresso hjemme uten besværet med en stor, tung espressomaskin, kan Handpresso være det perfekte verktøyet for deg. Ikke bare gir det praktisk og høy kvalitet kaffe, men det gir også en eksklusiv opplevelse av å være din egen barista.