Den er laget for friluftsliv, er praktisk, men også testens største apparat. GSI-OZ-java-dripOm maskinen: En dryppmaskin spesialdesignet for friluftsliv med eget plastfilter for gjenbruk. Det er viktig å presisere at du oppnår bedre resultat ved å bruke vanlig papirfilter istedenfor. Kaffekvalitet: Grei. Det er en god allround maskin. Den lager en ok kopp av mye forskjellig kaffe, men veldig bra kaffe klarer den ikke å lage. For de mest interesserte anbefales en hellekanne for å fordele kaffen mest mulig jevnt til dette produktet. Design: Dette er en lett maskin med praktiske løsninger for turbruk. Brukervennlighet: Den er veldig lett i bruk. Oppskrift: Christian Nessets oppskrift er 24 gram kaffe til 4 desiliter vann. Kvernegrad er filtermalt.

Mer om: GSI OZ java drip

GSI Outdoors JavaDrip er en revolusjonerende bærbar kaffebrygger designet for eventyrere og kaffeelskere omfavner det store utendørs. Dette innovative produktet er lett og kompakt, noe som gjør det ideelt for camping, teltturer og backpacking eventyr. Den er også enkel å bruke – du trenger bare å tilsette malt kaffe og varmt vann, og la det dryppe ned i koppen eller termosen.

Når det kommer til produksjon, er GSI Outdoors kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet. JavaDrip er ikke noe unntak. Den er laget med et elegant og robust design i rustfritt stål for å garantere at den tåler tøff behandling under krevende forhold. Den er også utstyrt med en unik, patentert dryppkone som sikrer at hver enkelt dråpe av vannet renner jevnt gjennom kaffen. På denne måten sikrer den en rik og smakfull kaffekopp hver gang.

Til tross for sin robuste design, er JavaDrip også utrolig lettvekts, veier kun 4.8 oz (136 gram). Dette gjør den til en lettvint følgesvenn på tur i skogen, fjellet eller andre friluftsaktiviteter. Den er også enkel å rengjøre – alt du trenger er en rask skyll under rennende vann, og den er klar til å brukes igjen.

JavaDrip er mer enn bare en kaffe brygger. Det er et uttrykk for frihet og eventyr. Det gir deg muligheten til å nyte en kopp velsmakende kaffe, uansett hvor du er, uten å kompromittere på kvalitet eller smak. For de som elsker kaffe så mye som de elsker utendørslivet, er GSI Outdoors JavaDrip et must-ha tilbehør. Med en GSI Outdoors JavaDrip kan du virkelig nyte turen ved å starte hver morgen med en velsmakende, nylaget kopp kaffe. Alt dette takket være en håndholdt brygger som er kompakt, lett, holdbar og utrolig enkel å bruke. Etter alle disse funksjonene er det ingen overraskelse at den blir stadig mer populær blant både friluftsentusiaster og kaffeelskere.