Ingredienser
500 g løvbiff 1 purreløk, ca 200 g 1 stor rød paprika 250 g broccolibuketter 250 g eggnudler 2 ss soyasaus 1 ss presset sitronsaft 1,5 ts salt 2 krm kayennepepper Saus: 1 gulrot, ca 100 g 2 ts revet fersk ingefær 1 ss flytende honning 1/2 ts revet limeskall 2 dl Crème fraiche 1/2 ts salt
Tilberedning
Skjær løvbiffen i strimler. Rens purren og skjær den i ringer. Kjern ut og strimle paprika. Brun løvbiffen i smør (i flere omganger) i stekepanne 3-4 minutter. Legg over i en gryte. Fres grønnsakene i smør og legg i grynten. Kok nudler etter anvisning på pakken. Rør i nudler, soyasaus, limesaft, salt og pepper i gryten. Skrell og riv gulroten grovt. Bland med ingegær, honning, limeskall og Crème fraiche. Smak til med salt. Server løvbiffen med den asiatiske sausen.

Mer om: Biffwok med asiatisk saus

Biffwok med asiatisk saus er en rett som spiller på forskjellige smaker og fremhever det beste fra Asiatiske kjøkkenet. Denne retten kombinerer veletablerte ingredienser i en unik og smakfull presentasjon, og er et bevis på hvordan matlaging bringer sammen forskjellige kulturer.

Biffwok med asiatisk saus gir anledning til å nyte en intens og krydret asiatisk saus som er laget av forskjellige elementer som soyasaus, hoisinsaus, sesamolje, ingefær og hvitløk. Disse ingrediensene garanterer en saus med dybde og konsistens, komplementert med en balansert sødme og krydret tone. Denne sausen gir en overlegen smak til biffwokken som gjør retten mer tiltrekkende og velsmakende.

Retten innbefatter også sunne grønnsaker som brokkoli, røde paprika, gulrøtter, kinakål og vårløk. Valget av grønnsaker kan imidlertid varieres basert på individuelle preferanser og sesongtilbud. Biffen, marinert i en blanding av soyasaus, sesamolje og ingefær, blir saftig og godt stekt. Wokking på høy varme sikrer at kjøttet bevarer sin juiciness og får en herlig karamellisering på utsiden.

Oppskriften er fleksibel nok til å innlemme din personlige stil. For eksempel, kan du legge til flere grønnsaker som sugersnaps, asparges eller babymais for en ekstra knas. Du kan også prøve ulike typer kjøtt som kylling eller svinekjøtt om du ikke er fan av biff.

Biffwok med asiatisk saus er en sosial, fargerik og næringsrik rett som garanterer en symfoni av smaker. En rett som denne kan definitivt bli midtpunktet på en hvilken som helst middagsbordet! Derfor er det ingen overraskelse at retten er populær ikke bare i Asia, men også hos oss.