Ingredienser:

200 gr digestivekjeks
100 gr margarin
1 bx Philadelfiaost
1 dl sukker
1 pk gele
3 dl vann
1/3 l kremfløte

Fremgangsmåte:
Knus kjeks og bland i smeltet smør, ha blandingen i en springform 22-24 cm uten bunn rett på kakefat. Settes kaldt mens kremen lages. Rør sammen ost og sukker til en myk konsistens.
Kok opp vann og bland i gelepulveret, avkjøles til det er fingervarmt.
Pisk kremfløten stiv. Bland osten og kremen godt sammen og ha blandingen over kjeksbunnen. Settes kaldt i 3 timer.

BLÅBÆRGELE:

2/3 pk blåbær
1/2 l vann
smak til med sukker
6 pk gelatin.

+

1/3 pk blåbær.

2/3 pakke med ferske blåbær og vann varmes opp. Smak til med sukker og løs opp gelatin.

Dryss så på resten av blåbærspakken oppå kaken og hell så geleen over.