Blåbærkake

Ingredienser

1 ss smør
1/2 dl sukker
400 gr blåbær
100 smør
1 dl sukker
2 egg
1 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker

Tilberedning

Smør en kakeform med smøret. Strø over sukkeret. Legg i bærene. Rør sukker og smær lyst og luftig. Rør inn ett egg om gangen. Arbeid inn mel, bakepulver og vaniljesukker. Hell deigen i formen. Bruk en slikepott til å jevne ut deigen.
Stekes ved 175 grader i ca. 40 min.
Skal være litt bløt i midten. Legg en tallerken over formen og vend kaken raskt over på en tallerken.
Server lunken med krem.

0 kommentarer om “Blåbærkake”

  1. Helt nydelig kake, frisk på smak og inneholder masse antioksydanter. Anbefales!
    For en skikkelig oppstiving av kaka, lag trollkrem av blåbær, sukker og eggehviter og server ved kaka
    Synøve.

Legg igjen en kommentar