Ingredienser

4 eggehviter Pisk eggehvitene, ha i sukkeret litt etter litt.
200 gr. sukker
200 gr. malte mandler

Bland malte mandler forsiktig inn i den stivpiskede eggehvite blandingen til slutt.

Stekes 170 grader, ca. 45min., rund form 24 cm.

Avkjøl kaken. Ha på et lag med bringebær syltetøy. Ha så på 1 pakke sitronfromasj, (som du har laget etter anvisningen på pakken.)

Kaken settes så kaldt et par timer.

Boston krem:
1plate kokesjokolade
3/4dl. vann Alt dette kokes og avkjøles HELT!
3/4dl. sukker

Avkjølt sjokoladekrem blandes med 1/3 liter fløte, (som først er pisket til krem). Sett kaken på et fat. Ta ringen fra kakeformen rundt kaken. Ha på boston kremen oppå sitronfromasjen på kaken. La kaken stå kjølig minst et par timer.

Pynt:
3dl.fløte
2ss.sukker Piskes til krem.
2ts.vaniljesukker

Tilberedning

Ta av kakeringen. Ha kremen oppi kakesprut og pynt kaken med litt krem på toppen ,og litt på sidene.