Ingredienser
4 egg
3 dl. Sukker
150 gr. Margarin
4 ss. Melk
½ ts. Salt
2 ts. Vaniljesukker
4 modne bananer
5 dl hvetemel
2 ts. Bakepulver
Tilberedning
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Rør forsiktig i smeltet avkjølt margarin, melk, salt, vaniljesukker og moste bananer. Til slutt røres mel siktet med bakepulver i. Hvis du ønsker det kan du tilsette litt malte nøtter, mandler eller kokos.
Ha røren i bakepapirkledd langpanne.
Steketid:175 grader, midt i ovnen i ca. 45-50 minutter.
Brukte mindre sukker, 2 dl og den ble søt nok! God i smak! Syntes den ble litt lav. Neste gang skal jeg ta 1 1/2 porsjon.
Prøvde å lage kaken idag, den ble litt tørr, ikke så mye bananer i (skulle kanskje vært noen flere), og trengte overhodet ikke å stå i i 45-50 min, tror min var ferdig på en halvtime! Men helt ok kake.
Kjempegod kake !!
haha stein den var bra. høres kult ut med en banakake som ser ut som en banan! 😀
men hvor er det blitt av banankaken som så ut som en banan og hadde punchebolle i midten ?