Ingredienser

6eggehviter
200 gr melis
200 gr kokosmasse

Fyll og pynt:
6 eggeplommer
150 gr lys kokesjokolade
150 gr smør eller margarin
90 gr melis
1 ts vaniljesukker

Tilberedning

Pisk eggehviter og melis stivt. Rør inn kokos. Ha røren i bakepapirkledd langpanne eller to runde former à 24 cm.
Stekes nederste rille i ovn på 150 grader i ca ½ time. Sjekk før halvtimen er gått, kaken skal bare være bittelitt gyllen.

Smelt sjokoladen sammen med smøret over svak varme.
Rør sammen eggeplommer med siktet melis.
Ha eggeblandingen i sjokoladeblandingen og rør med en skje til du har en fin krem.
Det er viktig at sjokoladeblandingen ikke er varm ellers blir det suppe. Blir den for bløt setter du den i kjøleskapet til den tykner. Rør av og til mens du sjekker konsistensen.
Del langpannebunnen i to, tvers over, eller legg de runde bunnene oppå hverandre, med fyll i midten oppå og gjerne på sidene.
Pynt gjerne med kokos eller lag gaffelmønster på toppen av kaken.