* 4 sjalottløk
* 2 hvitløksfedd
* 2 gulrøtter
* 2 selleristenger
* frisk timian
* frisk persille
* olje
* 3 flasker (2,25 liter) rødvin
* 1,5 dl portvin
* 3 breiflabber à ca 600g (vi to en på ca 2 kg)
* 7,5 dl fiskebuljong
* 30g beurre manie (3 ts kaldt usaltet smør blandet med 1-2 ss hvetemel)
* 2-3 ss kaldt usaltet smør
* 1 dl olje
* salt og pepper
1. Skjær sjalottløk, hvitløk, gulrot og selleri i små terninger og stek dem raskt med timian og persille i litt olje i en kasserolle.
2. Tilsett rødvin og portvin, kok inn 50%. Avkjøl denne marinaden
3. Rens fisken og skjær i 1,5cm-2cm tykke koteletter med ben. Legg dem i marinaden natten over, helst et døgn, i kjøleskap.
4. Hell av marinaden i en kasserolle. Tilsett fiskebuljong og kok inn til 6 dl. Pisk inn beurre manie og kok ytterligere i noen minutter.
5. Sil av sausen og pisk inn det kalde smøret. Hold det varmt (IKKE KOK).
6. Tørk fisken godt på papir og stek raskt i olje. Dryss med salt og pepper.
1. Legg fisken i dype tallerkener sammen med noe tilbehør.
2. Øs varm rødvinsaus over og pynt med noe grønt.