Ingredienser
Sjokoladefondue
* 0,50 dl kremfløte
* 400 g sjokolade, f.eks. Toblerone
* 1 ss appelsinlikør
Frukt
* jordbær
* pære
* appelsin
* eple
* ananas
* banan
* druer
Tilberedning
Varm kremfløten. Tilsett sjokolade i biter og rør rundt til den har smeltet. Tilsett appelsinlikør (Grand Marnier eller Cointreau) og rør til en kremaktig konsistens. Tips: Du kan bruke cognac i stedet for appelsinlikør.
Tips til dessertvin: Mas Amiel. Vinen har dyp rød farge, tiltalende fruktighet med preg av røde og mørke bær, hint av krydder.
hei. har prøvd denne sjokoladefondu oppskriften sammen med vanilje cupcakes. men valgte bailyes istedet for appelsinlikør, ble litt slik : 0.4 dl kremfløte. 400g sjokolade, 4 ss bailyes =) ble en hit på venninne kvelden ^^,