Ingredienser

500 g hvetemel
20 g tørgjær
3,5 dl håndvarm melk
10 g salt
1 1/2 l vann
2 ss natron

Tilberedning

Bland mel, salt, gjær og melk og lag en deig. Denne skal stå til heving i min. 40 min.
Kok opp vannet og ha 2 ss natron i det.
Rull ut en pølse og del den opp i ca, 10 til 12 deler. Disse rulles ut til lange slanger og formes som kringler (se bildet). Så legges de en etter en i gangen i lakenet du har koka opp. Når de flyter opp så legg dem på kjøkkenpapir for at vannet kan renne av. Deretter legger man kringlene på et bakebrett, legg bakepapir under og stek den ved 180 grade i ca. 20 – 30 minutter. de skal ha en fin brunfarge. Men husk å strø grovsalt på dem før du steker dem. Sesamfrø er også en mulighet.
La dem avkjøle på rist.