Ingredienser
6 ss olivenolje 4 løk, grovhakket 250 bacon (helst pancetta) i små terninger 8 fedd hvitløk, finhakket 1 – 2 frisk chili, finhakket 2 kg boks tomater uten saft 2 ts sukker 2 dl god rødvin salt og godt-med-kvernet-sort-pepper
Tilberedning
Server over bucatini-pasta og topp med revet Parmesanos

Mer om Bucati

Beklager, men det ser ut til å være en misforståelse. «Bucati» er ikke et kjent begrep eller emne på norsk eller på noe annet språk jeg er kjent med. Kan det være at du refererer til den italienske motorsykkelsprodusenten «Ducati»? Om så, vil jeg gjerne gi mer informasjon om det.

Ducati, etablert i 1926, er kjent for sine høytytende motorsykler karakterisert av store motorer, innovative design og banebrytende teknologi. Hovedkvarteret ligger i Bologna, Italia, og selskapet er kjent ikke bare i Italia, men globalt for sine fremragende motorsykler.

Ducatis sykler er delt inn i tre hovedkategorier: superbikes, roadsters og sports tourers. Superbikes er de raskeste og mest kraftfulle modellene, designet for å yte optimalt på racerbanen. Ducatis roadsters er mer tilpasset daglig bruk, og tilbyr en komfortabel og morsom kjøreopplevelse. Sports tourers kombinerer elementer fra begge disse kategoriene, og gir en komfortabel langdistanse kjøreopplevelse med høy ytelse.

Historien til Ducati er også bemerkelsesverdig. Opprinnelig designet og produsert av Ducati-brødrene, har selskapet overlevd en rekke økonomiske utfordringer gjennom årene og har ved flere anledninger vært på randen av konkurs. Til tross for dette, har Ducati alltid kommet tilbake sterkere, drevet av sin dedikerte fanbase og sitt anerkjente merkenavn.

Nylig har Ducati også utvidet sin modellinje for å omfavne det voksende segmentet av elektriske kjøretøy. Selskapet har kunngjort planer om å lansere sin første elektriske motorsykkel i nær fremtid, noe som markerer et nytt kapittel i Ducatis historie. Dette skrittet mot mer bærekraftige transportformer viser deres engasjement for å være i forkant av motorsykkelindustrien.

Med sin ikoniske logo, innovative teknologi og dedikerte følgende, er det ingen tvil om at Ducati fortsetter å være en ledende produsent av motorsykler. Fra gatene i Bologna til racerbaner rundt om i verden, fortsetter Ducati å sette standarden for motorsykkelkvalitet og ytelse.