Ingredienser

1 dl bulgur
1/2 stk hønsebuljonterning
2 dl vann
1 dl frosne erter
1 stk agurk
1 stk løk
2 dl grønn salat
2 stk nektariner
100 g parmaskinke i tynne skiver

Yoghurtsaus med mynte:
1 dl matyoghurt
2 ts fersk mynte, finhakket
1 ts honning
salt og pepper

Tilberedning

Kok bulgur i vannet sammen med buljong 1 minutt. Legg i ertene og rør om. Slå av platen og la det stå 10 minutter under lokk.
Avkjøl.
Skjær agurken i biter, skiv løken og del salaten i biter. Kjern ut og skjær nektarinen i båter.
Rør sammen yoghurtsausen.
Bland agurk, løk og salat med bulguren. Legg over på et fat og topp med nektariner og skinke. Server med sausen.

Bulgur kan byttes med couscous eller ris.