Ingredienser

1/3 stk Løk
20 gram Bacon
80 gram Kjøttdeig
50 gram Ost
2 deciliter Hvetemel
1 spiseskje Tomatpuré
1/3 pakke Tørrgjær
1/2 boks Hermetiske tomater
1 liten boks Champignon
Vann

Krydder:
1/2 teskje Pepper
1/2 teskje Salt
1 fedd Hvitløk
1/2 teskje Muskat

Tilberedning

1. Bland mel, salt og tørrgjær sammen, elt det til en deig, og sett det i en bolle til heving (det hever mens du gjør alt det andre), og sett ovnen på 225 grader.
2. Stek kjøttdeig, bacon og champignon, og tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, krydder og hvitløk. La dette koke inn så det ikke er alt for fuktig.
3. Kjevle ut deigen (eller bruk gjerne hendene) til en pizzabunn (på ei stekeplate), og hell sausen over halve flaten. Brett så den andre delen over sausen.
4. Stekes i ca 15-20 minutter på 225 grader.