Ingredienser

12 cannellonirør

FYLL
1 løk
250 gr sjampinjong
2 ss TineSmør
100 gr bacon
200 gr kjøttdeig
2 ss tomatpuré
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 ss kruspersille, hakket
2 dl kjøttbuljong
1 egg
1 dl TINE Lettrømme
100 gr Jarlsberg, revet eller Norvegia, revet

Tilberedning

Ildfast from. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Kok pastaen i lettsaltet vann.
Skrell og finhakk løken.
Skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør.
Sprøatek baconbiter og smuldre kjøttdeigen i baconfettet. Bland inn løkblandingen.
Tilsett tomatpuré og krydder
Spe med buljong og la blandingen småkoke ca. 15 minutter.
Tilsett sammenvispet egg og rømme.
Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i en smurt form.
Dryss osten over og gratiner cannelloniene til osten er smeltet og gyllen.

Server en frisk salat til.