Ingredienser

125 gr smør
3 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
4 1/2 dl hvetemel
1 dl kakao
1 ts bakepulver
1 ts salt
1 liten pose non stop

Tilberedning

1. Sett stekeovnen på 175 grader

2. Rør sammen 125 gr smør, 3 dl sukker og 2 ts vaniljesukker med kjøkkenmaskin eller miksmaster til det er luftig. Rør i 2 egg

3. Bland 4 1/2 dl hvetemel, 1 dl kakao, 1 ts bakepulver og 1 ts salt godt i en bolle for seg

4. Rør den tørre blandingen i smørblandingen. Rør godt sammen

5. Legg røren i topper på bakepapir på to bakeplater. Bruk ca 2 ss til hver kake. Lag 24 kaker og la det være litt avstand mellom dem.

6. Legg 4-5 nonstop på hver kake. Stek kakene midt i ovnen i ca 15 minutter. Avkjøl kakene litt før du legger dem over på en rist.