Ingredienser
300 gr kransekake masse
1 egg
2 eggehviter
1/3 liter fløte
2ss pulverkaffe
1 dl melis
1ss kakao
2 eggeplommer
Tilberedning
Riv kransekakemasse på grovt rivjern og bland med egget. Stivpisk eggehvitene og vend de inn i kransekakeblandingen. Helles i en smurt springform(24-26ø) og stekes i ca 20 minutter på 175 grader. Avkjøl.
Pisk fløten til en slapp krem. Pisk eggeplommer og melis til eggedosis. Bland inn kakao og pulverkaffe (røres ut i 1 ss varmt vann) Rør sammen halvparten av den piskede kremen med eggedosisblandingen.
Fordel dette over den avkjølte kakebunnen. Ha resten av kremen på toppen.
Kaken smaker best om den får en tur i fryseren. La kaken da tine i ca 1/2 time før du brer over resten av kremen på toppen.