Trøffelkrem
2.5 dl fløte
100 gr kokesjokolade
Slik gjør du:
1. Hakk opp sjokoladen
2. Kok opp fløte
3. Dra kjelen av plata og rør inn sjokoladen til den er smeltet.
4. Settes i kjøleskap i noen timer (helst til dagen etter.)
Kjevle ut kransekakemassen ca.1 cm. tykk. Stikk ut rundinger, så store eller så små du selv ønsker, og legg på bakeplate. Stekes på 210 grader i 5-10 minutter.
Kransekake bitene skal kun ha en stekeskorpe . Avkjøles . Pisk opp sjokolade kremen og stryk på sjokoladekremen på kransekake plettene som spisse lave hatter. Settes kjølig før de dyppes i sjokolade. (Smelt sjokolade over vannbad og tilsett litt kokosfett for å gjøre sjokoladen litt tynnere.)
La dette stå en liten stund før servering slik at sjokoladen får herde seg litt.
En annen glutenfrie oppskrift
vil gjerne ha en vanlig oppskrift på sara bernhard