170 gr mandler og nøtter, males to ganger.
4 eggehviter, stivpiskes
170 gr melis, røres forsiktig inn i eggehvitene.
Ha så i mandel / nøttemassen. Rør godt med en slikkepott.
Kle bunnen på en springform med bakepapir, og smør gjerne kanten på formen med litt olje.
Dette skal stekes i nederste rille i ovnen på 170 grader i 25 minutter.
Denne kaken skal avkjøle helt på rist, men ta den ikke ut av formen!
Fyll: (has på den kalde kaken i formen)
4 eggeplommer
150 gr sukker, piskes til eggedosis.
3 plater gelatin, legges i bløt i 10 minutter, la så vannet renne godt av.
1/2 dl sterk kaffe. Løs gelatinen opp i dette.
3 doble daim sjokolader hakkes opp i småbiter.
6 dl fløte stivpiskes.
Alt dette røres godt sammen, og haes på kaka. Blir det krem til overs så kan du bruke denne til å legge på en pent pyntekant oppå kaka, bruk da en tip med stor åpning, slik at ikke sjokoladen tetter åpningen.
Dette fryses i formen, helst i en plasttine slik at en ikke får rim på kaken. Denne bør stå i frysen i noen timer før servering.
Før servering, må den stå en liten stund, før du løsner kanten forsiktig med en kniv.
En annen glutenfrie oppskrift