4 kyllingbryst
2 løk
2-3 fedd hvitløk
3-4 ss Vindaloo Curry paste
3-4 ss malte mandler
ca 4 dl yoghurt naturell
ca 3 dl fløte (til passende saus)
-Del kyllingen i passe store biter (et bryst i tre synes jeg er greit), stek den i panne og legg den så til side mens du lager saus
-Fres løk i skiver og hvitløk til den er blank og myk. Tilsett yoghurt, malte mandler og curry pasten, la det koke opp.
-Kjør sausblandingen i foodprocessor (evt bruk stavmikser, kan bli litt gris hvis du ikke er meeeget forsiktig)slik at alt blir en glatt, jevn saus.
-Tilbake på varmen. Tilsett fløte, evt litt salt/pepper/mer curry paste hvis du føler for det. Legg kyllingbitene oppi og la det hutre-putre videre, ca ti min-kvarter er passe…
-Lag salat med uthulet agurk i biter, rødløk i skiver, en liten knust rød chili, hakket koriander og saften av en lime over
-Server med nykokt ris og varme nanbrød.