125 g kidneybønner, hermetiske
2 schalottenløk, hakkede
1 hvitløksfedd, finhakket
1/2 grønn squash, i biter
1/2 rød paprika, i biter
50 g minimais, i biter
2 ts olivenolje
1 ts chilipulver
1 ss tomatpuré
200 g hakkede tomater
1 ss grønnsaksfond, konsentrert
2 ts honning
1/2 ts salt
2 ss persille, finhakket
Tilbehør:
1 dl matyoghurt
baguette
Skyll av bønnene i kaldt vann i et dørslag. La det renne godt av.
Fres løk, hvitløk, squash, paprika og minimais i olje i en gryte. Tilsett chilipulver, tomatpuré, hakkede tomater, grønnsaksfond, honning og salt. La småkoke ca 5 minutter.
Rør i bønnene og la alt bli gjennomvarmt. Strø over persille.
Server med matyoghurt og sprøvarmet baguette.