3-5 store løk, brunes gyldne sammen med
6-8 hvitløksfedd i
2 ss olje
4-5 grønne eller røde ferske chilli skjæres i små biter og tilsettes sammen med:
1 boks hakka flådde tomater
4-5 dl kyllingkraft (buljong)
4-5 dl. kjøttkraft (buljong)
3 ½ dl. tomatjuice
1 ss spisskummin (ligner karri, kan kjøpes på innvandrer butikk)
1 ss chillikrydder
1 ss workshiresaus (går an å bruke soyasaus)
½-1 ts. kajenne (vær forsiktig, kjempesterk)
Alt dette kokes i 2-3 timer. De siste 30 min., tilsettes rensede kyllingbiter eller små kjøttboller.
Servering:
Legg tortillachips i bunnen av suppetallerken. Ha på reven ost og øs suppen oppå. Legg en rømmeklatt på toppen. Du kan også servere tortillachips og reven ost ved siden av.