Ingredienser

3-5 store løk, brunes gyldne sammen med

6-8 hvitløksfedd i

2 ss olje

4-5 grønne eller røde ferske chilli skjæres i små biter og tilsettes sammen med:

1 boks hakka flådde tomater

4-5 dl kyllingkraft (buljong)

4-5 dl. kjøttkraft (buljong)

3 ½ dl. tomatjuice

1 ss spisskummin (ligner karri, kan kjøpes på innvandrer butikk)

1 ss chillikrydder

1 ss workshiresaus (går an å bruke soyasaus)

½-1 ts. kajenne (vær forsiktig, kjempesterk)

Tilberedning

Alt dette kokes i 2-3 timer. De siste 30 min., tilsettes rensede kyllingbiter eller små kjøttboller.

Servering:

Legg tortillachips i bunnen av suppetallerken. Ha på reven ost og øs suppen oppå. Legg en rømmeklatt på toppen. Du kan også servere tortillachips og reven ost ved siden av.