Ingredienser

3 gulrøtter

3 poteter

1 vanlig løk

1 skalk hodekål

½ purreløk

1 ½ liter vann

2 grønnsakbuljong-terninger

1 boks hermetiske tomater

1 boks små kjøttboller

ca. 75 gr. spagetti

salt

pepper

(2 fedd hvitløk)

Tilberedning

Skjær poteter og gulrøtter i små biter. Finhakk løk og purreløk., og skjær kålen i skiver. Legg grønnsakene i en kjele og tøm på vannet. Kok opp og rør i buljongen. Ha i litt salt og pepper. La dette koke i ca. 5 minutter. Tilsett hermetiske tomater og kjøttboller. Brekk spagettien i biter og tilsett den når suppen har komt på kok igjen. La suppen koke til alt er mørt (ca. 10-15 minutter).

Smak suppen til med evt. mer salt og pepper.

Det er godt med litt fin revet ost som serveres ved siden av, og som hver enkel drysser oppå på sin suppe. Serveres med brød.