Ingredienser

1 ss olje til steking
1-2 grønn paprika
1 rød paprika
1/2 løk
1-2 tomater, eller 1/2 hermetiserte tomater
1-2 fedd hvitløk
1/2 dl vann
1 ts salt
pepper
paprikakrydder
(1-2 egg)

Tilberedning

Ha litt olje i stekepannen. Tomatene skjæres i båter. (Hvis du ikke liker skallet på tomatene, kan du fjerne det ved å dyppe tomaten i kokende vann et par sekunder og deretter sklir skallet lett av). Paprikaen skjæres i strimler på langs. Løken skjæres også i lange strimler. hvitløken presses og has i, sammen med krydderet. Det hele freses noen minutter i stekepannen. Tilsett vannet og la småputre til tomatene lar seg mose i sausen, men pass på at grønnsakene ikke blir overkokt. Ta stekepannen av platen. Ha i egg og rør det hurtig inn i sausen.

Serveres med godt brød, og gjerne sammen med andre småretter.