Ingredienser

1kg Spare Ribs
1,25 dl Brunt sukker
1 ss Mel
1 ss Tørt Sennep pulver
1 ts Chilli Powder
1 ts Salt
1 ts Pepper
2,5 dl Vann
1,25 dl Ketchup
2 ts Worchestershire saus
1 ts Hot Pepper Saus (Tabasco)
1 stor Løk, i skiver
1 Grønn chilli, hakket

Tilberedning

Kutt ribben opp i tre stykker. Plasser de i en ildfast form.
Bland sammen de neste 6 ingrediensene i en bolle.
Ha oppi de fire neste ingrediensene og miks de godt sammen.
Hell det over ribbene. Dekk til med aluminiums folie.
La det stå i ovnen på 160 grader i en time. Legg så løk og grønn pepper over toppen.
Ha det så i ovnen på 150 grader i 1 1/2 time. Ca. hvert 20-30 min. må man øse litt saus over så de ikke blir tørre.

Serveres med Oppblåste poteter og Spicy Texas BBQ saus.